Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

KEEN
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Sarokmagasság
+ -

Szín
+ -

Minta
+ -

Méret
+ -

Törlés

Nőknek KEEN

A KEEN márka 2003-ban alakult Portlandben, Oregonban, melyet Martin Keen és Rory Fuerst alapítottak.

Az első KEEN csizmák olyan szandálok voltak, amelyek ujjaikat eredeti és frissen védik. Ez a fajta cipő nagyon gyors volt a kültéri és vízi tevékenységekben. Nézze meg ezt a videót .

KEEN kínál női, férfi és gyermek cipőket (szandál, vízálló csizmák, alkalmi cipők, munkaruhák és cipők, szervizcipők és túracipők), ruházatot és végül, de nem utolsósorban zacskókat és kiegészítőket. Jelenleg a KEEN cipők világszerte el vannak KEEN és sok cipőt nemcsak szabadtéri tevékenységeknek, hanem szabadidős cipőknek is kínálnak.

KEEN úgy véli, hogy minden lépés egy új kaland kezdete. Nézze meg a videót .

Kiválasztott szűrők:
KEEN×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

12 termék

Rendezés szerint:

Fel