Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Loreal Professionnel
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Nőknek Loreal Professionnel

Kreativitás, innováció és partnerség - a három alapvető oka annak, hogy a L´ORÉAL PROFESSIONNEL és termékei nem csak a világ vezető fodrászai, hanem egyre inkább helyet találnak fürdőszobáinkban. A LOREAL PROFESSIONNEL egy fontos ötletet terjeszt - minden nő nem csak különbözik, hanem mindegyik is egyedi. Ez az oka annak, hogy a mottó LOREAL PROFESSIONAL: "minden más, mindegyik egyedi".

Minden termék a tekintélyes fodrászokkal folytatott szoros együttműködés eredménye. Egyesítik a LOREAL PROFESSIONNEL laboratóriumok szakmai tapasztalatait és új technológiáit a művészet, a kreativitás és a hajkezelési technikák mély megértésével.

Kényeztesse magát a tökéletes hajápolással, amely szó szerint kényezteti a haját. L´ORÉAL Professionnel speciális szálkereszt termékek közé samponok, balzsamok, tápláló maszkok, gondoskodó hajolaj , termoaktív spray-k, lakkok, keményítőszerek, alakítása spray, hajformázó por, védő keratin krémek, haj vége szérumok.

Kínálatunkban megtalálja a L´ORÉAL PARIS bőr- és test-kozmetikumokat is.
Kiválasztott szűrők:
Loreal Professionnel×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

134 termék

Rendezés szerint:

Fel