Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Mustang
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Szín
+ -

Minta
+ -

Méret
+ -

Törlés

Nőknek Mustang

A legendás farmermárka Mustang története 1932-ben kezdődött Németországban, és a klasszikus vágások farmer nadrágjába specializálódott, amelyek még mindig ikonikus darab Mustang . A Mustang nadrág nagyon kényelmes modelljei világszerte népszerűvé váltak. A magas színvonalú feldolgozásnak köszönhetően a részleteket hangsúlyozva viselőik gyakran "halhatatlannak" nevezik őket, vagy valójában olyan darabok, amelyek hosszabb ideig tartanak a szekrényben, mint néhány évszak.

Ma a Mustang márkajánlatot a nők, a férfiak és a gyermekek divatos ruházatának gyűjteményével bővítik. Vannak elegáns, mégis funkcionális kiegészítők és cipők. A Mustang egyik tervezője, aki a márka jellegzetes stílusát tükrözi minden egyes darabban, és megőrzi a vadon élő mustang logó márkájának klasszikus jellemzőit. Kombinálja az időtlen klasszikusokat a trendi trendekkel eredeti modellek készítéséhez. Töltsön fel egy ruhát a Mustang márkájára, és élvezze az első osztályú kényelmet és stílust.

Kiválasztott szűrők:
Mustang×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

30 termék

Rendezés szerint:

Fel