Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Naturalium
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Nőknek Naturalium

Imádni szereted a Naturalium természetes megjelenésű testének és hajápoló kozmetikájának lenyűgöző gyümölcsös illatát. Természetes összetevők, egyedi aromás esszenciák és gazdag hab alkotnak egy ellenállhatatlan kombinációt. A spanyol Naturalium Cosmetics híres a legnagyobb erőfeszítésről, hogy visszatérjen a természethez. Ennek köszönhetően hozzá lehet adni a dinnye, a mangó, a kókuszdió, az alma, az őszibarack és a málna elsöprő illatát. Csukja be a szemét, óvatosan nyissa ki a fedelet, majd megnyitja az érzések tengerét. És így kell lennie. A testápolást élvezni kell.

Próbálja ki a Naturalium Body Spray-t, ami igazi gyümölcsöt szagol, és bárhová is megy. Élvezze a körülöttünk lévő természetet. Naturalium tej mindennapos használatra alkalmas, gyönyörű vonat és hidratált bőr marad. Válassza ki a málna illatát, ami az egyik legnépszerűbb és legelismertebb. A hajápolás sampon és kondicionáló formájában egy szépen puha, élettel teli és fényes hajat hagy. Kényeztesse magát a természet érintésével. Kényeztesse magát Naturalium .

Naturalium egy természetes testkápoló kozmetikum, amely természetes termékeket kínál kókuszdió, alma, dinnye, mangó és málna.

Az összes terméket nem állatokon tesztelték.

Kiválasztott szűrők:
Naturalium×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

41 termék

Rendezés szerint:

Fel