Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Silk`N
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Nőknek Silk`n

Silk´n | Home Skinnovations Kft. világszerte vezető szerepet játszik a professzionális esztétikai berendezésekben a gyönyörű bőr számára. Nagy teljesítményű háztartási készülékeket gyárt. A Silk´n egy magánvállalat, amelynek feladata a legbiztonságosabb és leghatékonyabb fogyasztói elektronika kifejlesztése, gyártása, innovációja és értékesítése.

 

Tapasztalt tudósok, mérnökök és üzleti vezetők egy csoportja hosszú távú sikeres nyilvántartást vezetett az innovatív fény-, lézer- és LED-termékek bevezetéséért globális esztétikai alapon. A Silk´n termékcsalád több mint egymillió elégedett felhasználóval rendelkezik világszerte, és számos televíziós programban és magazinban megjelent , mint például az Oprah Magazine, a Rachael Ray, az orvosok, Oz, Allure, Vogue és így tovább.

A Silk´n az "Anti-Aging" kategóriában az év legjobb lézeres alapú epilációs termékének és termékeinek díját nyerte el .

Kiválasztott szűrők:
Silk`n×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

7 termék

Rendezés szerint:

Fel