Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Silvego
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Szín
+ -

Törlés

Nőknek Silvego

Silvego

Ékszer Silvego tökéletes kombinációja ezüst vagy rozsdamentes acél ragyogó kristályok

. Ahogy a neve is sugallja, elsősorban ezüst ékszerek, amelyek kiváló minőségű ródium ezüst, amely a legjobb tulajdonságokkal. Lehet választani a sok érdekes formák, mint a szív, csepp, pehely és még sokan mások. Ezüst ékszer egyedi báját és népszerűsége egyre nő, különösen a fiatalok körében.

Története ezüst

Emberek használt ezüst ősidők óta

. A latin neve ezüst Argentum hangok, ami azt jelenti, fehér. Ez egy fényes fehér, fényes festék annyira jellemző ezüst. Ez az egyik legszebb természeti fémek általában. Nem csoda hát, hogy kezdték használni készítésére ékszer világszerte. Ezüst vált egy erős versenytársa arany.

 

Ezüstbányászatból nagyon kockás történelem, amely felülmúlja talán bányászat réz és az arany. Első véna ezüst több mint 4000 éve. Sok ezüst ékszerek került a sírok a királyok a káldeus. Érdekes viszont, hogy van az, hogy például az egyiptomi piramisok kezelték ezüst kis mennyiségben fordul. Azt mondják, hogy uralkodása alatt Salamon király volt az ókorban, mint sok ezüstöt, hogy gyakorlatilag nem volt értéke. A legnagyobb ezüst bányák találhatók Spanyolország. A föníciaiak, akik bányászott ezüst rajta nagyon gazdag.

silvego

tökéletesebb unió

Silver jellemzi stabilitás levegőn. Az oxidált csak a kereset a kén gőz, például amikor levegő szennyezett. Ékszerek Silvego a ródium-, ami miatt nagyon ellenáll az oxidációval, és nem okoz allergiás reakciókat. Ékszer Silvego hoz egy nagyon szép darab, hogy blend finomságú ezüst és fényes kristályok. Ízléses ékszerek minden nő karját. Silvego hozza gyűrűk, fülbevalók és medálok, amely vonzza az első pillantásra.

silvego

Gazdag választék ékszerek Silvego

Kínálunk fülbevaló Silvego hogy megvásárolhatja nagyon kedvező áron

. Ródium ezüst szépen csillogó, kristálytiszta szeptember mérföld. Néhány ékszert is népszerű ültetett cirkóniák, hogy tökéletesen utánozza drágaköveket. Figyelemre méltó az is, a jegygyűrű Silvego amelyek kifinomult a legapróbb részletekig. Nagyon érdekes acél jegygyűrű, amelynek a felülete módosítható a szórás arany gravírozás. Ha inkább a klasszikus, akkor választhat egy egyszerű jegygyűrűt a férfiak és a nők orvosi acél. Ezek ékszerek néz ki, nagyon elegáns, annak tulajdonságait könnyen kompenzálható arany és ez eltarthat egy igazán szimpatikus összeget.

 

Ha tetszik ötletes és egyedi ékszereket, kápráztató senkit, de nem szeretne fizetni értük borsos összegeket, majd kövesse a menü ékszerek Silvego .

Kiválasztott szűrők:
Silvego×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

119 termék

Rendezés szerint:

Fel