Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Tangle Teezer
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Nőknek Tangle Teezer

Tangle Teezer

Tangle Teezer hajkefe szó szerint forradalmat jelent a Tangle Teezer

. Ez a márka az innovatív hajápolási kozmetikumok iránt érdeklődik, és olyan fodrászati ​​segédeszközökre specializálódott, amelyek a legjobb gondozásra adnak hajat. A márka olyan filozófián alapul, amely szerint nem fontos, hogy csak kiváló minőségű kozmetikumokat használjunk, hanem olyan kiváló minőségű és gyengéd segédeszközöket is, amelyek a leginkább figyelmet szentelnek a hajnak. A tökéletes hajvágás fontos szerepet játszik a hajápolásban.

A Tangle Teezer

Ez a csodálatos kefe először jelent meg a piacon 2007-ben

. Brit Shaun P. volt a fodrász. Olyan ecsetet akart találni, amely tökéletesen ötvözi a hajat, és ugyanakkor rendkívül gyengéd. Tangle Teezer mindazt, amit egy minőségi ecsettel vár. Miután sikerült megtalálnia a befektetőt, ezek a kefék nagy mennyiségben kezdtek értékesíteni.

Hogyan változik ez az ecset?

Tangle Teezer hajkefe Tangle Teezer különbözik a rendszeres Tangle Teezer. A legnagyobb előnyök elsősorban sörték és alakúak, ideálisak kézzel. A sörték különféle hosszúságúak. Ennek köszönhetően rugalmasan átrepülik a hajuk felszakadásával és szakadásával. Nem csoda, hogy ezek a kefék hamarosan a fodrászvilág hitévé váltak. Tangle Teezer nemcsak száraz, hanem nedves hajat is kombinálhat anélkül, hogy összepréselne, elvékonyodna és súlyt veszítene és ragyogna. Ha megütik a kusza hajat, a sörték egyszerűen hajlítanak. Nincs szükség a felesleges szőrtelenítésre.

Nem csoda, hogy ő lett a legkelendőbb ecset az Egyesült Királyságban, ahol gyorsan bejutott a világba. A Tangle Teezer ecset minden hosszra és típusú hajra alkalmas. Számos színváltozatban kapható, az utóbbi időben a menü különböző formájú és méretű. Ez tökéletes fésülést biztosít Önnek, fájdalommentesen és nagyon alaposan visel még nagyon kusza hajat. A gyerekek, különösen a fiatal hölgyek, akik nem akarják viselni, mert húzódnak, nagyra értékelik. Innovatív alakjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. És végül, de nem utolsósorban, visszaállítja a haj természetes rugalmasságát és ragyogását.

A hajkondicionálás sohasem volt könnyebb

Azonban fontos, hogy fogadjon Tangle Teezer Original-t. A márka sikerének köszönhetően hamarosan elterjedtek a hasonló formatervezésű hamis formatervek, de a hajad nem biztosítja a szükséges kényelmet. Annak érdekében, hogy eredeti márkája legyen, mindig ne feledkezzen meg néhány részletről.

A hamisított ecseteket gyakran cellofánba vagy műanyag zacskókba csomagolják, mielőtt műanyag dobozba helyezik azokat. Soha nem fogja megtalálni az eredetit. Fontos, hogy a sörték használat után mindig eredeti helyükre térjenek vissza. Bár a hamisítványok első pillantásra azonos sörtékkel rendelkeznek, általában nagyon alacsony minőségű műanyagból készülnek. Ellenőrizze továbbá, hogy az ecset olyan módon van-e csomagolva, hogy ne károsítsa a csomagolást. Tangle Teezer egyedi csomagoló technológiát alkalmaz, hogy megakadályozza, hogy a csomagolás Tangle Teezer. A hamisítványokat olcsó műanyagokból csomagolják, amelyek könnyen megsérülnek. És végül, de nem utolsó sorban az eredeti a Tangle Teezer termék nevét viseli.

A hajad szeretni fogja

A klasszikus Tangle Teezer kefék mellett a márka fokozatosan kifejlesztett másokat, amelyeket több alkalommal is használhat. Tangle Teezer Compact Tangle Teezer a hajkefe utazási változata. Az előnyök egyértelműek. Ezek kisebb kefék, amelyek ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a klasszikus Tangle Teezer , de könnyedén elhelyezheti őket a táskájába, és lökhárító fedővel is rendelkezzenek.

Tangle Teezer Aqua Splash nedves hajra készült. Mosás után a hajat nyugodtan fésülheti anélkül, hogy károsítaná. Ez az ecset szó szerint szeret nedves hajat. A márka nem felejt el gyermekeket sem, és különleges verziót hoz a gyerekeknek, például virág formájában. Ajánlatunkban egy fújó kefét és egy kefét is tervezünk a férfiak számára.

Nem csoda, hogy a Tangle Teezer keféket a vezető fodrászok és fodrászok használják szerte a világon. Mondjuk például Toni & Guy. Kate Middleton, aki szintén állítólag házasságot köt vele az esküvőn, nem engedheti meg magának ezt a címert.

Kiválasztott szűrők:
Tangle Teezer×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

32 termék

Rendezés szerint:

Fel