Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Nőknek TOMS

 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

TOMS
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Sarokmagasság
+ -

Szín
+ -

Méret
+ -

Törlés

Szűrő eltávolítása

Rendezés szerint:

TOMS ×
Szűrők törlése (4 termék)
  Női Black Cabana Stripe s papucs Nova
  -50 %  
  TOMS Női Black Cabana Stripe s papucs Nova 3738
  2021.01.27.-ig Önnél 21 570 Ft 10 790 Ft
  Black Heavy Denim Nova női papucs
  -50 %  
  TOMS Black Heavy Denim Nova női papucs 363738
  2021.01.27.-ig Önnél 21 570 Ft 10 790 Ft
  Black vászon / geometriai szövött Lexi e
  -80 %  
  TOMS Black vászon / geometriai szövött Lexi e 36
  2021.01.27.-ig Önnél 20 420 Ft 4 080 Ft
  Honey bőr / szintetikus Braid Lexi e
  -80 %  
  TOMS Honey bőr / szintetikus Braid Lexi e 37
  2021.01.27.-ig Önnél 25 840 Ft 5 170 Ft

Fel

A TOMS megjelenésének inspirációja (Tomorrow Shoes) az amerikai üzletember és utazó Blake Mycoskie humanitárius utazása Argentínába. Itt több hónapig dolgozott egy olyan jótékonysági szervezet részeként, amely a kopott bakancsot adta a gyerekek Buenos Airesi külvárosába. A szegénység olyan nagy volt, hogy a legtöbb gyermek soha nem volt birtokában cipő, így egész évben mentek. Ennek számos nehézsége van - mind az orvosi, mind a mozgási korlátozások, és hogy a mezítláb akadályt jelent a gyermek számára, hogy belépjen az iskolába - akár egy cipő nélküli gyermek sem jön be, vagy higiéniai okokból nem léphet be. Mindez Mr. Blake Mycoskie annyira inspirálta, hogy létrehozott egy olyan márkát, amelynek fő üzenete " Egy az egy " - minden egyes vásárolt cipőpárhoz, hogy egy új csizmát adjon a rászoruló gyermeknek.

TOMS több mint 100 helyi és nemzetközi nonprofit szervezetgel működik együtt. Ennek köszönhetően a márka vezetése határozza meg a helyszínt, ahol a csizmák kiosztásra kerülnek, amíg a gyerekek befejezték az iskolai végzettségüket (a berakodás rendszeresen egyszer - évente kétszer minden helyszínen).

2003 óta a TOMS partnerekkel partnerségben több mint 70 millió palackot adott a gyermekek számára világszerte.

Mivel a cipők elosztása nagyszámú embert vonz egy ponton, lehetőség van arra, hogy a jótékonysági szervezetek kiterjesszék segítségüket más területeken folytatott tevékenységekre is, például védőoltásokra, orvosi vizsgálatokra, szülők előadásokra vagy drogelosztásra.

Jelenleg a "One for One" alatt más segítséget vezetünk be, mint a "csak", hogy a cipőpárokat adjuk a gyerekeknek. TOMS kiterjesztette kiváló minőségű TOMS termékcsaládját zacskók, hátizsákok és szemüvegek számára. Az ügyfél által megvásárolt minden táskához vagy hátizsákhoz a TOMS segít természetes és biztonságos születésnek mind az anya, mind a gyermek számára. A vásárlás támogatja a higiéniai csomagok, a szülésznői képzés, vagy az anya és az újszülöttek biztonságos születését. A szemüveg megvásárlása a dioptriás üvegek adományozása a rászoruló gyermekeknek.

A Cseh Köztársaságban a TOMS támogatja például Aňa Geislerová, Linda Vojtková, Klára Issová és Veronika Vařeková.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc