Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Wella Professionals
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Nőknek Wella Professionals

A német Wella Professional cég a világ egyik legnagyobb márkás kozmetikai gyártója. A cég a legmagasabb és legmagasabb minőségű márkás kozmetikai termékekre összpontosít. A WELLA teljes mértékben tiszteletben tartja a legkorszerűbb környezetvédelmi és egészségügyi szempontokat, a fogyasztói egészség hangsúlyozása a filozófia alapja és a vállalat kutatásának motorja. A WELLA hajápolási termékeit hagyományosan a szépség, a temperamentum és a természetes természet jellemzi. Hála nekik, mindenki megfordíthatja a haja képzeletét valósággá anélkül, hogy aggódnia kellene a hajuk egészségével.

A WELLA Professional sorozat tökéletes komplex gondozási rendszer mindenféle hajra . A WELLA rendszeres használatával a haj egészségesebbé válik, és a Wella + Professional + Styling + & Reset = 1 "> WELLA stílus mindig is naprakész, élénk hajjal és gyönyörű frizurával, hogy egyedülállóan tökéletes legyen.

Engedje meg, hogy kényeztesse magát a Wella Professional legjobb hajápolószereivel.

Kiválasztott szűrők:
Wella Professionals×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

142 termék

Rendezés szerint:

Fel