Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Oliver Weber folt

 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Oliver Weber
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Szín
+ -

Hossza
+ -

Ékszer zárak
+ -

Felületkezelés
+ -

Törlés

Szűrő eltávolítása

Rendezés szerint:

Oliver Weber ×
Folt ×
Szűrők törlése (2 termék)
  Nyaklánc csillogó medállal Blob 11912
  Oliver Weber Nyaklánc csillogó medállal Blob 11912 ---
  2021.06.30.-ig Önnél 17 170 Ft
  Csillogó fülbevaló Blob 22760
  -45 %  
  Oliver Weber Csillogó fülbevaló Blob 22760 ---
  2021.06.30.-ig Önnél 17 990 Ft 9 960 Ft

Fel

Oliver Weber néven nagyon szép ékszereket mutatnak be, kiegészítve az azonos nevű alkotó legjobb Swarovski kristályaival. Az Oliver Weber ékszerek gyártása során a minőségre, a pontosságra és az eredeti dizájnra helyezik a hangsúlyt. Talán ezért népszerű az osztrák Oliver Weber márka a világ több mint 60 országában. Az ékszereket a "Made with Swarovski® Elements" nemzetközi pecséttel tüntették ki. Ezt a tanúsítványt közvetlenül a Swarovski adja ki, és csak azok a gyártók adják ki, akik megfelelnek a kristályaik feldolgozásának szigorú kritériumainak.

Az Oliver Weber márkanév alatt olyan luxus ékszerek és kiegészítők vannak rejtve, amelyek első látásra feltűnnek. Ennek a világhírű gyártónak a műhelye főleg fülbevalókkal, nyakláncokkal, karkötőkkel, gyűrűkkel és brossokkal rendelkezik. Az ékszerek nem nemesfémből készülnek, minden fém pontosan ródiummal van bevonva.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc