Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Oliver Weber Clear

 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Oliver Weber
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Szín
+ -

Hossza
+ -

Ékszer zárak
+ -

Felületkezelés
+ -

Törlés

Szűrő eltávolítása

Rendezés szerint:

Oliver Weber ×
Clear ×
Szűrők törlése (3 termék)
  Clear nyaklánc 61112-RED (lánc, medál)
  Oliver Weber Clear nyaklánc 61112-RED (lánc, medál) ---
  2021.06.21.-ig Önnél 17 810 Ft
  Clear fülbevaló 62060-001
  Oliver Weber Clear fülbevaló 62060-001 ---
  2021.06.21.-ig Önnél 21 240 Ft
  Clear fülbevaló 62060-RED
  Oliver Weber Clear fülbevaló 62060-RED ---
  2021.06.21.-ig Önnél 19 490 Ft

Fel

Oliver Weber néven nagyon szép ékszereket mutatnak be, kiegészítve az azonos nevű alkotó legjobb Swarovski kristályaival. Az Oliver Weber ékszerek gyártása során a minőségre, a pontosságra és az eredeti dizájnra helyezik a hangsúlyt. Talán ezért népszerű az osztrák Oliver Weber márka a világ több mint 60 országában. Az ékszereket a "Made with Swarovski® Elements" nemzetközi pecséttel tüntették ki. Ezt a tanúsítványt közvetlenül a Swarovski adja ki, és csak azok a gyártók adják ki, akik megfelelnek a kristályaik feldolgozásának szigorú kritériumainak.

Az Oliver Weber márkanév alatt olyan luxus ékszerek és kiegészítők vannak rejtve, amelyek első látásra feltűnnek. Ennek a világhírű gyártónak a műhelye főleg fülbevalókkal, nyakláncokkal, karkötőkkel, gyűrűkkel és brossokkal rendelkezik. Az ékszerek nem nemesfémből készülnek, minden fém pontosan ródiummal van bevonva.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc