Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

1 Million Privé - EDP

Márka: Paco Rabanne
Paco Rabanne bemutatja az új férfi illlatot 1 Million Privé név alatt. Ez a keleti-fás illat követi a 2008-as 1 Million illat sikerét. Ez az illat nagyon férfias és lenyűgöző, pacsulit, tonkababot,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Paco Rabanne bemutatja az új férfi illlatot 1 Million Privé név alatt. Ez a keleti-fás illat követi a 2008-as 1 Million illat sikerét. Ez az illat nagyon férfias és lenyűgöző, pacsulit, tonkababot, dohányt, gyantát, mandarint és fahéjat tartalmaz.

Összetétel

fej

mandarin, fahéj

szív

dohány, gyanta

Alapillat

pacsuli, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc