Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

212 VIP Men - after shave

212 VIP Men a Carolina Herrera a  Carolina Herrera  márkától egy keleti-fás férfi illat, amelyet maracuja, gyömbér, bors,lime és kaviár illatjegyei nyitnak meg. Az illat ezután lassan fűszeres… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

212 VIP Men a Carolina Herrera a  Carolina Herrera  márkától egy keleti-fás férfi illat, amelyet maracuja, gyömbér, bors,lime és kaviár illatjegyei nyitnak meg. Az illat ezután lassan fűszeres szívillattá változik át a menta, a gin és a vodka keverékével. Az alapillatban rejtőzik a borostyán, bőr és fás árnyalatok.
Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

maracuja, gyömbér, bors, lime, kaviár

szív

menta, gin, fűszerek, vodka

Alapillat

ámbra, bőr, fás tónusok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc