Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Absolute Man - EDT

Márka: Bruno Banani
Az Abszolút ember egy ellenállhatatlanul csábító és magabiztos szag azok számára, akik tudják, mit akarnak. Míg más emberek eltúlzottak ahhoz, hogy benyomódjanak, az Abszolút ember természetes és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Abszolút ember egy ellenállhatatlanul csábító és magabiztos szag azok számára, akik tudják, mit akarnak. Míg más emberek eltúlzottak ahhoz, hogy benyomódjanak, az Abszolút ember természetes és magabiztos. A nőket vonzza a gondtalan, nyugodt hozzáállással, amely ellenállhatatlan minden nő számára. A flacon elkábítja a tipikus ferde és a váratlan narancssárga színt. Emlékezteti az energiaital szikrázóját a gyümölcskomponensek koktéljában - a grapefruit és a mandarin. A készítmény aromás és fűszeres, kezdetben kissé frissített citrusfélék.

2014-ben indult.

Összetétel

fej

grapefruit, mandarin, bors

szív

ibolya levél, a gyöngyvirág, a hangok az energiaitalok

Alapillat

Tonkabab, vanília, borostyán, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc