Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Absolute Me - dezodor spray

Márka: B.U.
Az illatot  a  legújabb trendek  inspirálták  és a szelektív illatanyagok. Absolute Me egy virágos-gyümölcsös illat. Fő összetevői közé tartozik a mandarin, William körte, Granny Smith alma. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az illatot  a legújabb trendek inspirálták és a szelektív illatanyagok. Absolute Me egy virágos-gyümölcsös illat. Fő összetevői közé tartozik a mandarin, William körte, Granny Smith alma. A szívében virágzik a frézia, Ibolya, és a szantálfa. Az alapillatban rejtőzik a pézsma, karamell,borostyán.

Összetétel

fej

Granny Smith alma,  william körte, mandarin

szív

frézia, ibolya, szantálfa

Alapillat

pézsma, karamell, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc