Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Absolute Woman - EDT

Márka: Bruno Banani
A szag abszolút Man 2014 Bruno Banani elindítja női változata Abszolút nő. Parfüm nyilvánított játékos energiát és összetétele a magabiztos nők és ragadja meg édes és rossz oldala. Virágos -… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A szag abszolút Man 2014 Bruno Banani elindítja női változata Abszolút nő. Parfüm nyilvánított játékos energiát és összetétele a magabiztos nők és ragadja meg édes és rossz oldala.


Virágos - gyümölcsös készítmény kínál fűszeres keveréke rózsaszín bors, piros grapefruit, bergamot, licsi és szeder. A szív tartalmaz egy virág csokor rózsa, körömvirág, a jázmin és a narancsvirág. Base tartalmazza vanília, mézes borostyán, moha, pacsuli, cédrus és pézsma.

Az illat indult 2015-ben.

Összetétel

fej

mézes ámbra, vanília, moha, pacsuli, pézsma, cédrus

szív

rózsaszín grapefruit, rózsa bors, bergamot, licsi, szeder

Alapillat

jázmin, rózsa, körömvirág, narancsvirág

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc