Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Adam Levine A Man - EDT

Márka: Adam Levine
Adam Levine A Man Adam Levine egy fás, aromás illat férfiaknak. Ez az illat parfüm Yann Vasnier. A felső feljegyzései citrus zsályás ibolya levél, aztán jön a gyömbér, guava és a golgotavirág… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Adam Levine A Man Adam Levine egy fás, aromás illat férfiaknak. Ez az illat parfüm Yann Vasnier. A felső feljegyzései citrus zsályás ibolya levél, aztán jön a gyömbér, guava és a golgotavirág gyümölcse. A következtetés fás illat.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

mandarin, narancs, citrom fű, sagebrush, ibolya jegyek

szív

gyömbér, guava, maracuja

Alapillat

szantálfa, cédrus, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc