Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Climacool - tusfürdő

Márka: Adidas
Mossuk friss menta illatú létrehozott különleges kapszulát, hogy frissíteni kell a bőrt. Mosás után a levelek hosszú ideig egy érzés a tisztaság, és minél többet izzad annál felfrissíti a testet. Ez… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Mossuk friss menta illatú létrehozott különleges kapszulát, hogy frissíteni kell a bőrt. Mosás után a levelek hosszú ideig egy érzés a tisztaság, és minél többet izzad annál felfrissíti a testet. Ez áll a zöld levelek a fű, citrom, alma és őszibarack. Továbbá az illat fejlődik egy rózsa, gyöngyvirág, ibolya és ciklámen. Arra a következtetésre jut a szerecsendió, szantálfa és a cédrus.

Tökéletes tusfürdő tökéletes sportbarát nő.

Összetétel

fej

zöld levelek a fű, citrom, alma, barack

szív

rózsa, liliom, ciklámen, lila

Alapillat

pézsma, szantálfa, cédrusfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc