Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fun Sensation - EDT

Márka: Adidas
Ez magával ragadó illat Fun Sensation vizsgálja más szempontból a modern lányok Adidas - jött létre a barátságos, spontán, fiatal nő, amelyből sugárzik a könnyű és szórakoztató. Úgy tervezték, az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Ez magával ragadó illat Fun Sensation vizsgálja más szempontból a modern lányok Adidas - jött létre a barátságos, spontán, fiatal nő, amelyből sugárzik a könnyű és szórakoztató. Úgy tervezték, az aktív fiatal nő, aki életében keres egy adag izgalom. Élvezi a dolgokat, ahogy életre, és elmerül hanyatt-homlok. Fun és divatos illat Fun Sensation tökéletesen kiegészíti őt optimista hozzáállás és vidám világnézetét.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

málna, rózsaszín bors, citrom

szív

rózsa, ibolya, licsi

Alapillat

szantálfa, ámbra, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc