Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Adventure - EDT

Márka: Davidoff
Kaland egy távoli helyre, ahol még soha nem volt. Adventure egy tört érzelmek, amit még soha nem éreztem. Adventure egy kihívás, megtalálni a határokat és átkelés. Megy a maga módján, hogy ez vezet… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Kaland egy távoli helyre, ahol még soha nem volt. Adventure egy tört érzelmek, amit még soha nem éreztem. Adventure egy kihívás, megtalálni a határokat és átkelés. Megy a maga módján, hogy ez vezet sehova. Adventure lehetőség az, hogy fedezze fel a világot, és fedezze fel, hogy ki vagy. Lásd az új helyeket, a tapasztalat az új érzelmek, hogy élni nagyobb mértékben. Davidoff most viszi ezeket a távoli helyszíneken. Davidoff érzékelhetővé teszi az izgalom a kaland. Davidoff Adventure vizsgálja egy ismeretlen területen illatok. Friss fűszeres-fás kompozíció merész és elemi ihlette tapasztalatok távoli utazások egzotikus országokban és masszív oldalán egy férfi, aki tapasztalt valamit, de még mindig vágyik az új ismereteket. Az illat keveredik összetevőkből, hogy jön a távoli világot.

Összetétel

fej

mandarin, citrom, bergamot, társ, fekete bors

szív

fekete szezámmag, szegfűbors

Alapillat

cédrusfa, vetiver, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc