Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aegyptus - EDP

Az Aegyptus parfümös víz magába foglalja a 16 legértékesebb és kiváló minőségű aromát. Kényeztesse magát ezzel az érzéki fűszeres illattal! Ez a keleti-fűszeres illat egyszerűen elvarázsolja Önt és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Aegyptus parfümös víz magába foglalja a 16 legértékesebb és kiváló minőségű aromát. Kényeztesse magát ezzel az érzéki fűszeres illattal! Ez a keleti-fűszeres illat egyszerűen elvarázsolja Önt és már soha nem engedi el!

Összetétel

fej

zöld tónusok, gyümölcsös tónusok, ylang-ylang, bergamott

szív

fűszerek, papirusz, lótusz, rózsa, jázmin, írisz

Alapillat

púder, fás tónusok, keleti tónusok, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc