Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Black For Men - EDT

Márka: Aigner Kód: pAI009
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A pezsgő citrus tónusok csodálatos kombinációja, melyet a férfi illata nyit, alapja a friss grapefruit és a virágos narancs összetéveszthetetlensége, amit a klasszikus bergamott egészít ki. A citrus gyümölcsösökről gyorsan vadon élő fenyőfákra költöztünk, a menta levelek ritka szimbiózisával együtt. Az általános, férfias, elegáns hangzás megerősíti a tölgyfa moha jelenlétét. Az illat egyedülálló illata a földről sugárzik, a fekete pézsma és a Tonka bab, a styrax és a tiszta bőr kombinációja, amely az Aigner Black For Men félreérthetetlen pecsétje.

Összetétel

fej

bergamott, narancs, grapefruit

szív

menta, tölgyfa moha, fenyő

Alapillat

pézsma, styrax, Tonka bab, bőr

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Aigner

Tervező Etienne Aigner Magyarországon született 1904-ben kezdte pályafutását, mint egy könyvkötő. Tudását fokozatosan átkerült a könyvkötés, hogy magas minőségű táskák és övek felső tervezők, mint a Christian Dior . Mint a legtöbb más márkák és cégek Aigner eredetileg foglalkozott a divat és a divatos kiegészítők, hanem fokozatosan hozzáadjuk a portfolió, valamint selyem sál, férfi és női ruhák, órák, ékszerek és parfüm. Parfümök a márka ihlette időtlen és nemes anyagok, mint a bőr, velúr és ámbra.

Aigner
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc