Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Starlight - EDP

Márka: Aigner
Illatos világ, amely kizárólag a nőknek szól, aroma, amely titkokat fejez ki. Képzelje el a lila égboltot, ahol a csillagok villognak a felhők hálója mögött. És a közepén egy csodálatos kilátás… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Illatos világ, amely kizárólag a nőknek szól, aroma, amely titkokat fejez ki. Képzelje el a lila égboltot, ahol a csillagok villognak a felhők hálója mögött. És a közepén egy csodálatos kilátás nyílik a csillagokra, ahová csak kivételes nők mehetnek - Starlight nők - nők, akik arra születtek, hogy ragyogjanak. A Starlight nő teljes mértékben élvezi az életet, de soha nem feledkezik meg céljairól. Ahogyan a neve is sugallja, egy olyan nőről van szó, aki világít, mint a csaillagok, és a Starlight összetéveszthetetlen illatát terjeszti maga körül.

Összetétel

fej

bergamot, ananász

szív

római kömény, jázmin, eper

Alapillat

pacsuli, vetiver, szantálfa, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc