Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

X Limited - EDT

Márka: Aigner
Ezzel az illattal Etienne Aigner belépett az "X generáció" világába, és jelentősen befolyásolta az új uniszex illat kategóriájának stílusát. Az új trendeket beállók számára készült illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ezzel az illattal Etienne Aigner belépett az "X generáció" világába, és jelentősen befolyásolta az új uniszex illat kategóriájának stílusát. Az új trendeket beállók számára készült illat megkülönböztető és nem hagyományos. A szag unisex - mind a nők, mind a férfiak számára.

Összetétel

fej

jázmin, patchouli, citrom, mandarin, rózsa, szantálfa

szív

-

Alapillat

-

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc