Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Shadow For Her - EDP

Márka: Ajmal
A Shadow for Her csillogó pózban nyitja meg a virágos illatot a rózsafa, a levendula és a nektarin az érzéki pacsulival és orchideával dúsított szívvel, és gyengéden lezárja a fás fehér alapú fehér… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Shadow for Her csillogó pózban nyitja meg a virágos illatot a rózsafa, a levendula és a nektarin az érzéki pacsulival és orchideával dúsított szívvel, és gyengéden lezárja a fás fehér alapú fehér pézsmával és fehér borostyánnal.

Összetétel

Fej

rózsafa, levendula, nektarin

Szív

pacsuli, orchidea

Alapillat

fehér pézsma, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc