Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Alien - EDT (nem tölthető)

Márka: Thierry Mugler
Alien - egy idegen, egy lény amely máshonnan érkezett. Egy nő egy másik világból, a hétköznapokon túli világból. Más, ugyanakkor mégis közel érezzük magunkhoz. Pozitív energiát, békét és mágiát… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Alien - egy idegen, egy lény amely máshonnan érkezett. Egy nő egy másik világból, a hétköznapokon túli világból. Más, ugyanakkor mégis közel érezzük magunkhoz. Pozitív energiát, békét és mágiát sugároz. Keleties-fás illatjegyekkel, amelyek tele vannak pozitív energiákkal. Az Alien illatos talizmán Thierry Mugler-től egy új formában, új tónusokkal érkezik.

Az illat 2009-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, citrusfélék

szív

jázmin, fehér virágok

Alapillat

fehér borostyán, kasmír fa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc