Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Amber Romance - testpermet

Amber Romance testpermet a fekete cseresznye, szantálfa, vanília, édes tónusok kellemes és csábító keveréke.  A szívillat összetevői közé tartozik tej tónusai,  cukor és az ámbra. Az illatot… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Amber Romance testpermet a fekete cseresznye, szantálfa, vanília, édes tónusok kellemes és csábító keveréke.  A szívillat összetevői közé tartozik tej tónusai,  cukor és az ámbra. Az illatot kiegászíti az aloevera sokszínűsége.

Burkolja be magát egy selyem köpenybe a Victoria Secret márkától származó Amber Romance  testpermettel .

Összetétel

fej

kamilla, szantálfa, vanília, édes hangokat, cseresznye

szív

tej, cukor, borostyán

Alapillat

aloe vera

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc