Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ciel Pour Femme - EDP

Márka: Amouage
A Ciel parfüm az Amouage márkától egy érzéki, virágos illat nőknek. A gardénia, a ciklámen és az ibolya levelek tónusaival nyílik meg, majd rózsa, liliom, jázmin és barackvirág illatjegyei… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Ciel parfüm az Amouage márkától egy érzéki, virágos illat nőknek. A gardénia, a ciklámen és az ibolya levelek tónusaival nyílik meg, majd rózsa, liliom, jázmin és barackvirág illatjegyei bontakoznak ki. Végül a cédrusfa, a tömjén, a pézsma, a borostyán és a szantálfa kombinációja zárja be a kompozíciót.

Az illat 2003-ban került a piacra.

Összetétel

fej

gardenia, ciklámen, ibolya levelek

szív

rózsa, liliom, jázmin, barackvirág

Alapillat

cédrusfa, tömjén, pézsma, borostyán, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc