Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Interlude Man - EDP

Márka: Amouage
Interlude illat vizet a márka Amouage egy keleties fás illat férfiaknak. Ha szereted a figyelem középpontját és szereted a fényűző és tartós illatot, az Interlude-t az Ön számára tervezték! Hagyja… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Interlude illat vizet a márka Amouage egy keleties fás illat férfiaknak. Ha szereted a figyelem középpontját és szereted a fényűző és tartós illatot, az Interlude-t az Ön számára tervezték! Hagyja magának elvarázsolni a lenyűgöző hangzásait.

A piac 2012-ben indult.

Összetétel

fej

bors, bergamot, oregano

szív

opoponax, labdanum, ámbra, tömjén

Alapillat

szantálfa, agar fa, pacsuli, bőr

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc