Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Animagical Woman EDT 40 ml + tusfürdő 50 ml + dezodor 50 ml

Márka: Puma
Az Animagical illata túlmutat a sport, az utazás és a divat határain, örömérzetet, energiát és végtelen optimizmust biztosít használójának. Afrika melegsége, pozitív energiái, a vibráló tánc pozitív… Leírás és paraméterek

Leírás

Az Animagical illata túlmutat a sport, az utazás és a divat határain, örömérzetet, energiát és végtelen optimizmust biztosít használójának. Afrika melegsége, pozitív energiái, a vibráló tánc pozitív rezgései – ezek a sokszínű elemek alapozták meg a modern illatot, amely a stílusos urbanista üvegcsében rejtőzik. Ez a virágos-gyümölcsös illat olyan aktív hölgyek számára készült, akik a dinamikus életet élnek és új dolgokat szeretnének kipróbálni.

Az illat arca Usain Bolt - háromszoros olimpiai bajnok. Usain Bolt tökéletesen tükrözi az Animagical koncepcióját - pozitív életmód, öröm, a sport iránti szenvedély és különösen a tánc iránti szeretet jellemzi!

Az illat 2010 júniusában került a piacra.

Összetétel

fej

körte, grapefruit, lime

szív

papaja, tavirózsa, frézia

Alapillat

Tamboti fa, csokoládé

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc