Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Queen of Seduction - EDT

Queen of Seduction Antonio Banderas egy virágos-vizes illat a nők számára. Került a piacra 2016-ban egy szép dolog szép napot. A fej a víz hangok, málna és a grapefruit. A szív vannak jázmin,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Queen of Seduction Antonio Banderas egy virágos-vizes illat a nők számára. Került a piacra 2016-ban egy szép dolog szép napot. A fej a víz hangok, málna és a grapefruit. A szív vannak jázmin, bazsarózsa, rózsaszín bors, írisz. Az alapjaiban a bazsarózsa, rózsaszín bors, írisz.

Összetétel

fej

Víz hangok, málna, grapefruit

szív

jázmin, bazsarózsa, rózsaszín bors, írisz

Alapillat

borostyán, cédrus, velúr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc