Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqva Divina - EDT 40 ml + testápoló 40 ml + tusfürdő 40 ml

Márka: Bvlgari
Érzéki, csábító és elbűvölő, ez egy új női illat Aqva származó Bvlgari Divina 2015 Rich készítmény egyesíti fűszeres jegyek és finom virágillat. Ön úgy fogja érezni friss illat bergamot együtt… Leírás és paraméterek

Leírás

Érzéki, csábító és elbűvölő, ez egy új női illat Aqva származó Bvlgari Divina 2015 Rich készítmény egyesíti fűszeres jegyek és finom virágillat. Ön úgy fogja érezni friss illat bergamot együtt gyömbér és a borostyán. Finomabb egy csipetnyi magnólia parfüm és birs. Dot létrehoz egy csábító illata meleg fa. Kényeztesse magát egy érzés sexiness és elegancia tiszta nőies illat Bvlgari Aqva Divina.

Összetétel

fej

só, gyömbér, bergamott

szív

birsalma, magnólia

Alapillat

méhviasz, fás jegyek, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc