Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqva Divina - EDT 65 ml + testápoló 40 ml + tusfürdő 40 ml + szappan 50 g + kozmetikai táska

Márka: Bvlgari
Érzéki, csábító és elbűvölő, ez az új Aqva Divina  női illat a Bvlgari márkától. A kompozíció egyesíti a fűszeres jegyek és a virágok gyengéd tónusait. A bergamot friss illata, a gyömbér és a… Leírás és paraméterek

Leírás

Érzéki, csábító és elbűvölő, ez az új Aqva Divina  női illat a Bvlgari márkától. A kompozíció egyesíti a fűszeres jegyek és a virágok gyengéd tónusait. A bergamot friss illata, a gyömbér és a borostyán gyengéd tónusai bontakoznak ki a parfümben. Egy csipetnyi magnólia és birs illatjegyeivel van kiegésztve. A meleg fa csábító illata zárja a kompozíciót. Kényeztesse magát a csábítás és a tiszta elegancia érzésével a Bvlgari Aqva Divina női illat segítségével.
Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

só, gyömbér, bergamott

szív

birsalma, magnólia

Alapillat

méhviasz, fás tónusok, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc