Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqva Pour Homme - spray

Márka: Bvlgari
Élénk, pozitív emóciókra ható férfi illat – tiszta mint a reggeli harmat, frissítő eszenciája olyan férfiak számára készült, akik értékelik az önuralmat és a tiszta elmét. Ez a friss illatkompozíció… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Élénk, pozitív emóciókra ható férfi illat – tiszta mint a reggeli harmat, frissítő eszenciája olyan férfiak számára készült, akik értékelik az önuralmat és a tiszta elmét. Ez a friss illatkompozíció ötvözi a tenger tónusainak gazdagságát, a narancsligetek illatát és a négy alapelem: a víz, a tűz, a föld és a levegő harmóniáját. Az Aqva Pour Homme illat megalkotását az óceán színe, ereje és frissessége inspirálta. Az Aqva férfi tökéletes harmóniában él a testével, az elméjével és az őt körülvevő világgal. Veleszületett bájjal rendelkezik, melynek köszönhetően sikeresen irányítja életét. Ő az, aki képes felfedezni a természet varázslatát, a gyökerekhez tér vissza, hogy olyan alapvető elemeken alapuló ismeretekkel gazdagodjon. Megbízik az ösztöneiben, döntéseiben az intuícióra támaszkodik, amely lehetővé teszi számára, hogy mindig higgadtan és megfelelő tartással vészelje át az élet tengerének időként viharos vizeit. Valódi férfiassága az egyszerű életmódjában tükröződik. Belső energiája és érzelme egy olyan férfit mutatnak a világnak, aki tudatában van adottságainak és aki képes teljes mértékben kihasználni mindazd, ami neki megadatott. Az Aqva Pour Homme férfi parfüm  ideális választás, a tettre kész és optimista urak számára.
Ez a deo stift nem tartalmaz alkoholt.

Az illat 2005-ben került a piacra.

Összetétel

fej

petitgrain, narancs, mandarin

szív

tengeri fű, levendula, pamut

Alapillat

pacsuli, szűz cédrus, borostyán, fás hangok, zsálya szerecsendió

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc