Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Air Di Gioia - EDP

Márka: Armani
Air Di Gioia az Armani márkától egy virágos-ciprusos illat, amely 2016-ban került a piacra. Az illat az összes "légies" nőnek készült, akik   harmóniában élnek a természettel. Air Di Gioia  a levegő… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Air Di Gioia az Armani márkától egy virágos-ciprusos illat, amely 2016-ban került a piacra. Az illat az összes "légies" nőnek készült, akik   harmóniában élnek a természettel. Air Di Gioia  a levegő elemének szentelt,  az illat a szabadság és a korlátozatlanság érzetét idézi fel. Engedje magát elvarázsolni a csodálatos tónusaival.

Összetétel

fej

neroli,  mandarin,  só

szív

narancsfa virág, ylang-ylang, bazsarózsa

Alapillat

zuzmó, kasmírfa, ciprus, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc