Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

ArmaniEau D´Aromes Pour Homme - EDT

Márka: Armani
  A Giorgio Armani Armani Eau d’Aromes egy fűszeres aromás illat férfiaknak, amely ritka fák és citrusokkal van tele. Ezek gazdagítják a fejillatot, és férfiassá és kompromisszummentessé teszik az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

 

A Giorgio Armani Armani Eau d’Aromes egy fűszeres aromás illat férfiaknak, amely ritka fák és citrusokkal van tele. Ezek gazdagítják a fejillatot, és férfiassá és kompromisszummentessé teszik az illatot. A Armani Eau d’Arome illatba beleszeretnek azok a modern férfiak, akik szeretik a tökéletességet és az eleganciát. Ez az aromás, spontán illat, amelynek tövében fűszeres tónusok vannak, mindenkinek felkelti a figyelmét. Engedje szabadjára az érzelmeket Giorgio Armani Armani Eau d’Aromes illatával.

Az illat 2014-ben került a piacra.

 

 

Összetétel

Fej

neroli, bergamott, mandarin

Szív

gyömbér, pacsuli

Alapillat

zsálya, vetiver, kardámom

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc