Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Code Ultimate - EDT

Márka: Armani
Az Armani Ultimate kódja egy orientálisan fás illat az olyan férfiak számára, akik szeretik az erõsebb és megkülönböztetõbb szagokat. Az Armani Code Ultimate egy erőteljesebb és érzékibb változat a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Armani Ultimate kódja egy orientálisan fás illat az olyan férfiak számára, akik szeretik az erõsebb és megkülönböztetõbb szagokat. Az Armani Code Ultimate egy erőteljesebb és érzékibb változat a Code For Men számára. A Code Ultimate az elegancia és az erő szimbóluma.

A piac 2012-ben indult.

Összetétel

fej

ánizs, mandarin, grapefruit

szív

ciprus, forgó, olíva, cédrusfa

Alapillat

Guaiac fa, vanília, Tonka bab

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc