Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau de Nuit Oud - EDP

Márka: Armani
Eau de Nuit Oud egy fűszeres fás illat Armani. černozlatý flakon tervezése és jellegzetes illatot inspirálja minden ember, aki szereti a provokáció az eleganciával. A parfüm áll kardamom, szegfűbors… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Eau de Nuit Oud egy fűszeres fás illat Armani. černozlatý flakon tervezése és jellegzetes illatot inspirálja minden ember, aki szereti a provokáció az eleganciával. A parfüm áll kardamom, szegfűbors és a bergamott. Továbbá a geránium, írisz és a rózsa. Végén agar fa Tonks bab és a sáfrány.

Az eladó indult 2016-ban.

Összetétel

fej

kardamom, szegfűbors, bergamot

szív

geránium, írisz, rózsa

Alapillat

agar fa, tonkabab, sáfrány

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc