Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mania For Men - EDT

Márka: Armani
Mania For Men byla olyan férfinak jött létre, aki szereti és előnyben részesíti a diszkrét, elegáns és klasszikus illatot. Az illat kezdetén mandarin, sáfrány és fűszerek találhatók, a szívében pedig… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Mania For Men byla olyan férfinak jött létre, aki szereti és előnyben részesíti a diszkrét, elegáns és klasszikus illatot. Az illat kezdetén mandarin, sáfrány és fűszerek találhatók, a szívében pedig a  cédrusfa és a vetiver bontakozik ki. Az alapillatban rejtőzik az ámbra és a pézsma.

Az illat 2002-ben került a piacra.
 

Összetétel

fej

mandarin, sáfrány, fűszer

szív

cédrusfa, vetiver

Alapillat

ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc