Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sì - EDP 30 ml + testápoló 75 ml

Márka: Armani
„Armani Sì parfümje a nyitott nőt célozza meg, aki igent mond az életre, a szerelemre, az álmodozásra, a szabadságra és saját magának is, ugyanúgy mint ennek az egyedülálló parfümnek a fő képviselője… Leírás és paraméterek

Leírás

„Armani Sì parfümje a nyitott nőt célozza meg, aki igent mond az életre, a szerelemre, az álmodozásra, a szabadságra és saját magának is, ugyanúgy mint ennek az egyedülálló parfümnek a fő képviselője.“ - Cate Blanchett „A Sì az én tisztelgésem a modern nőiesség iránt, a báj, az erő és a lélek függetlenségének ellenállhatatlan keveréke“ - nyilatkozta az illatról Giorgio Armani. Anne Fontaine rendező, aki a kampány rendezését vette át azt mondta a parfümről: „Amikor a „Sì-t érzem, olyan mint egy személyiség jelenléte, aki kiszabadította magát és a bőrömhöz simult volna. Nagyon érzéki. "

2013-ban mutatták be.

Összetétel

Fej

kasszia

Szív

rózsa, frézia

Alapillat

fás tónusok, ambroxán, pacsuli, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc