Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sky di Gioia - EDP

Márka: Armani
Sky di Gioia parfüm ihlette a természeti szépsége a napfelkeltét a tenger felett. Üveges mondta Giorgio Armani egy virágos-gyümölcsös. Rögzíti a pozitív és a remény egy új nap. Illata a friss reggeli… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Sky di Gioia parfüm ihlette a természeti szépsége a napfelkeltét a tenger felett. Üveges mondta Giorgio Armani egy virágos-gyümölcsös. Rögzíti a pozitív és a remény egy új nap. Illata a friss reggeli levegőt, amely még nem terhelt a forró délutáni napfényben. Várom, hogy licsi, körte, bazsarózsa rózsák és szintén cédrus, pézsma és szeder.

Navona frissesség és illat a remény, hogy jött ki a tengerből 2016.

Összetétel

fej

licsi, körte

szív

rózsaszín bazsarózsa, rózsa

Alapillat

cédrus, pézsma, szeder

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc