Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Azure Woman - dezodor

Márka: Nike
Nike Woman Azure - egy gyümölcsjegyekkel telített friss női illat. Izgalmas illatok keveréke, melyet a szívben található érzéki és meleg virágcsokor illatjegyek alapoznak meg. A Nike Woman Azure… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Nike Woman Azure - egy gyümölcsjegyekkel telített friss női illat. Izgalmas illatok keveréke, melyet a szívben található érzéki és meleg virágcsokor illatjegyek alapoznak meg. A Nike Woman Azure parfüm a nőiességre és a csábításra helyezi a hangsúlyt. A nagy népszerűségnek örvendő Colors ter,ákcsalád tagja.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

cseresznye, szilva, mandarin, körte

szív

narancsvirág, gardénia, bazsarózsa

Alapillat

pézsma, dió, szantálfa, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc