Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Silver Black - EDT

Márka: Azzaro
Silver Black Azzaro egy citrus-fás, friss illat férfiaknak, amely megnyitja a friss megjegyzi: alma, bergamott, lime és ánizs. A szív rejtett koriander, kardamom és a boróka megtalálható az alapja… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Silver Black Azzaro egy citrus-fás, friss illat férfiaknak, amely megnyitja a friss megjegyzi: alma, bergamott, lime és ánizs. A szív rejtett koriander, kardamom és a boróka megtalálható az alapja szantálfa, pézsma, vetiver és pacsuli.

Fragrance 2005-ben indult.

Összetétel

fej

alma, bergamott, lime, ánizs

szív

koriander, kardamom, boróka

Alapillat

szantálfa, pézsma, vetiver, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc