Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Baldessarini - EDC TESZTER

Márka: Baldessarini
Baldessarini egy mindennapos viseletre alkalmas, frissebb, frissebb férfi illata. Elválasztja a férfiakat a fiúktól. Egy nagyon elegáns és összetéveszthetetlen illat, ami igazi úriember lesz. Az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Baldessarini egy mindennapos viseletre alkalmas, frissebb, frissebb férfi illata. Elválasztja a férfiakat a fiúktól. Egy nagyon elegáns és összetéveszthetetlen illat, ami igazi úriember lesz. Az illat feje gyümölcsös, menta levelek. A patchouli, a szegfűszeg és a kömény a szívedbe fog. A talp szantálfa, dohány és pézsma.

Az illat 2002-ben kezdődött.

Összetétel

fej

mandarin, keserű narancs, zöld menta

szív

pacsuli, szegfűszeg, kömény

Alapillat

szantálfa, dohány, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc