Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Be Delicious Fresh Blossom - EDP TESZTER

Márka: DKNY
A Fresh Blossom illat egy ikonikus, ezüst-rózsaszín flakonba van zárva, amely egy almához hasonlít. Egy virágos-gyümölcsös illatról van szó. Ezzel az egyedülálló illattal egyesítheti a napsugarakat a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Fresh Blossom illat egy ikonikus, ezüst-rózsaszín flakonba van zárva, amely egy almához hasonlít. Egy virágos-gyümölcsös illatról van szó. Ezzel az egyedülálló illattal egyesítheti a napsugarakat a nyári szellővel teli napokkal. Képzeletben sétáljon a gyümölcsös kertben, és lélegezze be a Fresh Blossom illatot.

Az illat 2009-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, akác, sárgabarack

szív

gyöngyvirág, rózsa, jázmin

Alapillat

fás tónusok, alma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc