Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Be Desired - EDP

Márka: DKNY
Női DKNY kívánnivalót illat ragadja meg a kapcsolat a természet és a városi stílust. Csatlakozzanak egy romantikus sétát a kertben a város New York. A tökéletes kombinációja a fejlett komponenseket… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Női DKNY kívánnivalót illat ragadja meg a kapcsolat a természet és a városi stílust. Csatlakozzanak egy romantikus sétát a kertben a város New York. A tökéletes kombinációja a fejlett komponenseket és finom tiszta összetevők létre kiegyensúlyozott illat hódítja neked. Ön úgy fogja érezni feljegyzései lédús narancs, grapefruit és feketeribizli. Friss jázmin virágok és Cassia lassan keveredik az illata ámbra és kasmír fa.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

narancs, ibolya levél, grapefruit, feketeribizli

szív

cassia olaj, rózsa török, lótusz, jázmin

Alapillat

kasmír fa, cédrusfa, ámbra fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc