Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Heat - EDP

Márka: Beyoncé
"Az illatom egyedülállóan kifejezi a nőies érzékiség erejét" - mondta Beyonce. „A szaga szó szerint megremegtet és elvarázsol … teljesen elbűvöl. Ugyanakkor megőrzi eleganciáját és nőiességét.Ezt az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

"Az illatom egyedülállóan kifejezi a nőies érzékiség erejét" - mondta Beyonce. „A szaga szó szerint megremegtet és elvarázsol … teljesen elbűvöl. Ugyanakkor megőrzi eleganciáját és nőiességét.Ezt az illatot minden magabiztos nőnek készítettem. Azoknak a nőknek, akik nem félnek szenvedélyükről beszélni, és élvezik a környék csodálatát. A Beyoncé Heat gyümölcsös fás illata viseli viselőjének varázsát. Az illat csillogó virágcsokorral nyílik, amelyben található magnólia, nerol és piros vanília orchidea gyengéd barack árnyalattal. A szívben keveredik mandula, édes lonc nektár és gyengéd pézsma, amelyek jelentős élményt váltanak ki. Végül az érzékeit lenyűgözi az alap illat vörösfenyőből, tonkababból és borostyánkőből.

A flakon kivitelezése Beyoncét tükrözi, provokatív, sexi görbéjű és tükrözi magában az érzékiességet és szenvedélyt. A sima négyzet alakú időtálló csomagolás felfelé keskenyül vékony csábító nyak formájába. A vörös színű flakon rafináltan a belső tűzre utal. A luxusos csomagolást az arany permetező koronázza, amelyen "Beyoncé" és "Heat" szavak vannak kivésve. A végső megjelenést az üveg kupak zárja, amelynek a tetején ki van vésve a B betű.

A piacra 2010-ben került.

Összetétel

fej

orchidea, magnólia, nerol, őszibarack

szív

mandula, lonc, pézsma

Alapillat

vörösfenyő, tonkabab, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc