Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Heat Kissed - EDP

Márka: Beyoncé
Beyonce Heat Kissed a  2015-ös év tüzes női illata. Heat Kissed  szikrázó összetétele közé tartozik egy egzotikus  gyümölcsös keverék, mint például  a licsi, mangó és pitahaya. A szívillat ötvözi a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Beyonce Heat Kissed a  2015-ös év tüzes női illata.

Heat Kissed  szikrázó összetétele közé tartozik egy egzotikus  gyümölcsös keverék, mint például  a licsi, mangó és pitahaya. A szívillat ötvözi a rózsa, a jázmin és az orchidea illatjegyeit. Ezt az eredeti kompozíciót az édes vanília, szantálfa és a pacsuli kombinációja zárja.

Összetétel

fej

licsi, mangó, pitahaya

szív

rózsa, jázmin, orchidea

Alapillat

vanília, szantálfa, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc