Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Heat Rush - EDT - SLEVA - bez celofánu

Márka: Beyoncé
A Beyonce Heat Rush egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amely friss gyümölcsös tónusokkal nyílik meg. A szív illata virágos és hibiszkuszból, mangó virágból és orchideákból áll. Az aroma fás,… Leírás és paraméterek

Leírás

A Beyonce Heat Rush egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amely friss gyümölcsös tónusokkal nyílik meg. A szív illata virágos és hibiszkuszból, mangó virágból és orchideákból áll. Az aroma fás, muskus, ambergris és teak. Az aroma csodálatos érzéseket idéz elő, amint megérinti a bőrt. A nőt viselő nőt egy illatos aura veszi körül, amely kifejezi az életre való korlátlan és étvágyát.

Az illat 2010-ben indult.

Összetétel

fej

maracuja, cseresznye, vörös-narancs

szív

orchidea, mangó, hibiszkusz

Alapillat

teakfa, pézsma, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc