Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Heat Wild Orchid - EDP

Márka: Beyoncé
Beyoncé indította el első illatát Heat 2010-ben, majd a gyűjtemény kiadásában Heat végső Elixir 2010 Midnight Heat 2012-től és a Heat Mrs. Heat illat víz Wild Orchid a legújabb illat, amely a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Beyoncé indította el első illatát Heat 2010-ben, majd a gyűjtemény kiadásában Heat végső Elixir 2010 Midnight Heat 2012-től és a Heat Mrs.
Heat illat víz Wild Orchid a legújabb illat, amely a bemutatott olyan vonzó, eltakarta a száját szaga fű borította reggeli harmat. Ez egy illat, hogy ad egy vad női energia révén diszkrét és szelíd arcát.

Különös hangsúlyt fektetnek a érzéki orchidea, amely állítólag afrodiziákum hatáskörét. Jelek illata, mint egy egzotikus gyümölcsös virágos-fás kompozíció.
Ez megnyitja gyümölcsös trio gránátalma, kókusz nektár és egy maroknyi szeder.
A szív áll illata erőssége orchideák virágzó magnólia és a lonc.
Fehér fa, pézsma és ámbra illat létrehoz egy egész.

Fényképész reklámkampány Michael Thompson.

Ez az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

gránátalma, kókusz nektár, szeder

szív

lonc, magnólia, orchidea

Alapillat

fehér fa, borostyán, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc